Marcelo ipak igra protiv Chelseaja, pomogla mu jedna starija žena

Otputovao u London

Marcelo ipak igra protiv Chelseaja, pomogla mu jedna starija žena

E. Škorić

Marcelo je trebao da propusti revanš u Londonu protiv Chelseaja, ali ipak će biti na raspolaganju treneru Zinedineu Zidaneu.

Iskusni brazilski bek će biti tu za meč polufinala Lige prvaka, javlja španska televizija "La Sexta" i to zahvaljujući jednoj starijoj ženi.

Prošle sedmice mediji su objavili informaciju o mogućem odsustvu Marcela zbog jednog bizarnog razloga. Naime, on osim brazilskog ima i špansko državljanstvo te je izabran u izborno tijelo tokom lokalnih izbora u Madridu. Sve je ukazivalo da 32-godišnjak neće stići na vrijeme za let u London.

Ujutro se pojavio na biračkom mjestu kako je bio i plan, no isposavilo se međutim da ne mora da sjedi u povjerenstvu jer je jedna starija žena izjavila da će ga zamijeniti na tom mjestu. Zahvaljujući tome, Marcelo je mogao put Realovog centra u Valdebebasu, odakle je njegova ekipa krenula put Londona.

Marcelo se našao na popisu igrača Reala, objavljeno je zvanično, pa će sutra biti u kombinaciji za važnu utakmicu Kraljeva protiv Chelseaja.

Podsjetit ćemo da su Real i Chelsea u prvoj utakmici u Madridu odigrali 1:1, pa Plavci imaju rezultatski prednost uoči sutrašnje utakmice.

Nakon toga, Realu slijedi derbi protiv Seville i možda odluka o tome hoće li ili ne biti prvak Španije. Kraljevi su i dalje u igri zajedno s Atleticom i Barcelonom, a Andalužani su otpali nakon što su sinoć s 1:0 kod kuće poraženi od Athletica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Madriđani ostaju u igri za oba trofeja, ali zaista težak period pred njima, a uz sve to Zidane ima problema s izostancima zbog povreda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Jao šupljaka...
1 0
Mostarac1602
Jao marsela propa mu dnevnica bezveze
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi