Real Madrid razočarao Cristiana
Foto - EPA

Ne žele da ga vrate

Real Madrid razočarao Cristiana

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo mogao bi napustiti redove torinskog Juventusa nakon tri sezone.

Iako često postiže golove, Ronaldo se utopio u sivilo igre Stare dame u ovoj sezoni i sve se više govori o njegovom odlasku iz kluba.

Italijanski mediji su u prethodnom periodu pisali kako bi se on rado vratio u Real Madrid, ali je iz redova kraljevskog kluba dobio razočaravajuće vijesti.

Marca tvrdi da je tačno da Ronaldo želi napustiti Juventus, ali da Kraljevi nisu zainteresovani za njegov povratak i odbili su mogućnost da ga vrate u klub.

Ipak, neće Cristiano ostati bez ponuda. Navodno bi ga u svojim redovima rado vidjeli Manchester United i PSG, a Marca tvrdi da bi u slučaju odlaska iz Juventusa, CR bio mnogo bliži povratku na Old Trafford.

Oglasi

Ronaldo će međutim morati da prihvati smanjenje plate gdje god da bude otišao. U Juventusu zarađuje 31 milion eura godišnje i tu mu platu niko ne želi ponuditi.

Portugalca ugovor sa Juventusom veže do ljeta 2022. godine, a cifra za koju su ga Bianconeri spremni prodati je svega 29 miliona eura.

Cristiano je u dresu Stare dame iz Torina odigrao 128 utakmica i zabio je 97 golova. Prethodno je devet sezone igrao u Realu i šest u Manchester Unitedu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Karijeru je naravno započeo u Sportingu iz Lisabona, a član tima sa Old Trafforda postao je u ljeto 2003. godine.

Ako se vrati na Teatar snova CR će imati mogućnost da popravi učinak od 118 pogodaka koliko je zabio iz 292 nastupa za Crvene đavole.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vela82
Ne moze da prihvati cinjenicu da nije vise za igre kao prije, za njega je sad neki nizi klub, a ne ovakvi velikani kao sto je Real ili slično
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi