Ima više trofeja nego većina klubova: Umjesto da uživa u luksuzu, nedjeljom čisti terene!

Primjer pravog oca

Ima više trofeja nego većina klubova: Umjesto da uživa u luksuzu, nedjeljom čisti terene!

A. Čaušević

Kraj je sezone i mnogi planetarno popularni fudbaleri koriste za punjenje baterija i porodične odmore na egzotičnim destinacijama.

Sa 25 trofeja Marcelo je najtrofejniji fudbaler u historiji Real Madrida i može se pohvaliti da u svojim vitrinama ima više trofeja nego mnogi evropski klupski velikani.

Brazilcu je istekao ugovor s Realom, ali i dalje nije napustio Madrid. Razlog je njegov sin koji nastupa za omladinske kategorije Kraljevskog kluba.

Ovog vikenda se održava špansko prvenstvo mladih nada, a utakmica polufinala je bila odgođena zbog velikog nevremena.

Nakon toga Marcelo je uzeo četku i počeo izbacivati vodu s terena kako bi omogućio svom sinu da odigra utakmicu. Nema sumnje da je Brazilac pravi primjer očeve ljubavi prema djetetu.

Oglasi

Iako Enzo ima 12 godina ovaj mladi fudbaler već oduševljava javnost nastupima za mlade kategorije kraljevskog kluba i lako bi se moglo desiti da za nekoliko godina Enzo postane istinska zvijer na terenu.

Za razliku od oca koji je igrao na poziciji lijevog beka, Enzo je napadač. Izuzetno je talentovan, prava je gol-mašina i Brazil bi u budućnosti mogao dobiti još jednog vrhunskog napadača.

Interesantno je svakako da mali Enzo pogotke slavi u stilu Cristiana Ronalda i čuveni 'siuuu'.

Marcelo je itekako ponosan na sina i želi mu omogućiti da se dalje razvija u klubu kojeg voli. Zbog toga ne želi otići iz Madrida iako je okončao saradnju s Kraljevima i vrlo je moguće da će potpisati za lokalni Getafe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnan@Kara
Ovo dijete izgleda kao da ima 17,18g..........
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi