Spektakularna tetovaža Thibauta Courtoisa
Foto - EPA

Ovjekovječio trijumf

Spektakularna tetovaža Thibauta Courtoisa

M. Šljivak

Golman Real Madrida Thibaut Courtois (30) osvojio je krajem maja prvu titulu Lige prvaka s kraljevskim klubom

U finalu odigranom u Parizu Real je pobijedio Liverpool s 1:0, a ovu pobjedu je belgijski golman želio ovjekovječiti na tijelu.

Tako je 30-godišnji golman na ruci istetovirao svoje inicijale i broj 1, a pored toga se nalazi gol u obliku zida i trofej Lige prvaka.

Courtois se odlučio na veoma zanimljivu tetovažu. Ona izgleda zaista fantastično i zasluženo je na njegovoj ruci jer je on bio jedan od junaka finala s nekoliko fantastičnih odbrana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Belgijski čuvar mreže je od 2018. godine član Kraljeva i već je osvojio je gotovo sve što je mogao.

Pored Lige prvaka, dva puta je uzeo prvenstvo i Superkup, a osvojeno je i FIFA klupsko prvenstvo. Jedini trofej koji nije uzeo je španski Kup kralja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Paulaxu
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi