Marcelo nagovijestio transfer u Juventus

Uskoro opet sa Ronaldom?

Marcelo nagovijestio transfer u Juventus

Cristiano Ronaldo je nakon mnogo špekulacija u utorak i zvanično postao fudbaler Juventusa.

Tako je kompletiran senzacionalni transfer Ronalda iz Real Madrida u Juventus vrijedan oko 105 miliona eura, a sada bi mu se u Staroj dami mogao pridružiti još jedan fudbaler Reala.

Prema pisanju italijanskog Sport Mediaseta, Portugalac je već zatražio uslugu od predsjednika Juventusa Andree Agnelija. Tako je, navodno, Ronaldo zatražio dovođenje lijevog beka Real Madrida Marcela u Torino.

Marcelo i Ronaldo su briljantno sarađivali u Madridu, pa ne bi čudilo da je Portugalac zaista zatražio realizovanje pomenutog transfera, a da se nešto "kuha" čini se da je potvrdio i sam Marcelo.

Naime, Marcelo koji ima ugovor sa Realom do 2022. godine (i otkupnu klauzulu od 180 miliona eura) je na nakon Ronaldovom prelaska u Juventus na svom Instagramu uz sliku za portugalskim asom napisao: "Uskoro ćemo ponovo biti zajedno".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ova objava je brzo nestala sa Marcelovog Instagrama, ali screenshot iste već kruži društvenim mrežama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi