8

Komentari (8)

Alpasinacxx
Real Madrid i ne bi bio toliki klub da se vodi emocijama a ne razumom. Igrač bude isplaćen i ispoštovan za sve godine ugovora. Kada više ne daje ono što se od njega očekuje , ruka ruci i svako svojim putem.
bk123
Raul, Casillas,Ramos...i dalje da ne nebrajam sve legende kluba nisu dobili produženje ugovora u poznim godinama... jednostavno procjene da je to to nema sentimenta tako je to ...tek sad vidiš kakve su igračke veličine Modrić i Benzema pa i ovim godinama dobiji novi ugovor
Fixa
Tek vidis koliko je taj Real qrac od kluba kad sutaju legende ko da im nista ne znace
user1630778389
Može on odigrati još bar dvije tri dobre sezone u takvim klubovima, u Realu bi još više nazadovao i bio nezadovoljan statusom. Ovako je bolje i za klub i za njega. Čupo je legenda i oprostio se u velikom stilu, pravo vrijeme za odlazak!
vence
Moze, al ne i za tw pare koje traze
Sejo1979
Tako vam se Madrid zahvali na kraju nisi ni prvi ni posljednji
Goran86
A primao 8 mill neto plate zadnje 3 godine a nije ispostovao 15 tekmi citavi u Realu...sad se buni
RuthlessDyni
Igračina ponajbolji bek generacije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.