Marcelo nakon dugo godina napušta Real Madrid?

Žele ga Monaco i Juventus

Marcelo nakon dugo godina napušta Real Madrid?

E. Škorić

Monaco je spreman da dovede iskusnog defanzivca Real Madrida, Marcela.

Brazilac je izgubio mjesto u timu Reala, pa je vrlo vjerovatno došao kraj njegovoj višegodišnjoj epizodi u madridskom velikanu.

Iako ima 32 godine, Marcelo još može puno toga dati nogometu, a u to su uvjereni u francuskom Monacu, pa Brazilcu nude trogodišnji ugovor.

Ono što je ipak činjenica, Monaco ne može da mu ponudi istu visinu plate, pa ostaje da se vidi je li Marcelo spreman da zarađuje manje, a igra više.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marcelo i Real imaju ugovor do ljeta 2022. godine, a igrač zarađuje devet miliona eura po sezoni. Ove sezone je upisao samo šest nastupa u La Ligi i jedan u Ligi prvaka. Osim Monaca, namjerava ga dovesti i Juventus, pa bi mogao ponovo da se ujedini s prijateljem Cristianom Ronaldom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

payron
Ovo je cista dezinformacija ne pisite gluposti
1 2
user1582647693
Juventus buduci real ili ipak real buduci juventus ostaje da vidimo ali prema svemu sudeci sve ovo sto ide na penzioni fond iz madrida za torino
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti