Marcelo: Udarac me ne boli toliko koliko ovaj poraz

Defanzivac Reala nakon poraza od Seville

Marcelo: Udarac me ne boli toliko koliko ovaj poraz

Sevilla je sinoć na svom terenu uspjela šokirati Real Madrid i slaviti pobjedu rezultatom 3:0.

Kraljevi su tako još jednom napustili Ramon Sanchez Pizjuan pognutih glava, a sjajni bek Reala Marcelo nakon ovog susreta nije mogao ništa drugo nego da prizna da su Andalužani bili bolji protivnik.

"Morate priznati da je Sevilla bila bolja u prvom poluvremenu. U nastavku smo imali više loptu u svom posjedu, ali oni su bili jako opasni iz kontri. Zasluženo su slavili", istakao je Marcelo, pa nastavio:

"Da je priznat gol Luke Modrića na početku drugog poluvremena, možda bi stvari bile drugačije... Kada izgubite ostanete bez tri boda i to može napraviti razliku kasnije u sezoni. Dali smo sve od sebe, ali u budućnosti moramo pokušati izbjeći ovakve greške... Stvari moramo mijenjati sada, porazi bole, ali morao se podići za sljedeću utakmicu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Dobio sam jedan udarac tokom utakmice, ali poraz me trenutno puno više boli", dodao je na kraju Marcelo.

Podsjetimo, Sevilla je već nakon 39. minuta vodila sa 3:0 nakon ddva gola Andre Silve i jednog Ben Yeddera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi