Navas: Ramos je i dalje navijač Seville

Igrač Seville otkrio novinaru Marce

Navas: Ramos je i dalje navijač Seville

Real Madrid sinoć je na "Ramon Sanchez Pizjuanu" poražen od Seville u sklopu 6. kola LaLige.

Kraljevskom timu je ovo bio prvi poraz u sezoni, a utakmica protiv Seville je za kapitena Sergija Ramosa imala poseban značaj, budući da se radi o klubu u kojem je započeo karijeru.

Da Ramos vezu sa Sevillom nikada nije izgubio novinaru Marce je nakon utakmice otkrio i krilni igrač Andalužana Jesus Navas.

"On je još uvijek navijač Seville, to je tako još od djetinjstva. Odgojen je u naselju blizu stadiona i dobro razumije sva zbivanja u i oko kluba, još uvijek je naš navijač", kazao je Navas novinaru Marce, dodavši:

"Proživjeli smo mnoge sjajne trenutke. Jako smo bliski još od djetinjstva, redovito se čujemo i pričamo o mnogim stvarima. Naravno, uvijek je posebno igrati protiv njega, ali kada igramo kod kuće, nije bitno ko nam je protivnik, želimo svakome otežati posao i pobijediti ga."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Real je od Seville sinoć poražen s visokih 3:0. Dva puta je mrežu pogađao Andre Silva, dok je preostali jedan pogodak b io djelo Wissama Ben Yeddera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi