Marcelo usporedio Mourinha i Zidanea

Zanimljiva izjava

Marcelo usporedio Mourinha i Zidanea

U prijestolnici Makedonije večeras će biti odigrana utakmica evropskog Superkupa između Reala i Manchester Uniteda.

Jedan od igrača koji su uoči spektakla stali pred medije je Marcelo. Igrača tima iz Madrida je dočekalo i pitanje o saradnji sa Joseom Mourinhom i Zinedineom Zidaneom, a izjava koju je dio je izazvala veliku pažnju u javnosti.

"Sa Mourinhom smo se borili za trofeje, sa Zidaneom smo osvajali. Sigurno ima još nekih razlika, ali ne mogu vam reći”, rekao je inspirirani Brazilac.

Poznato je da i Marcelo voli da igra 'igrice', baš kao i Mourinho, tako da izjava koju je dao sigurno neće zaboljeti trenera Manchester Uniteda.  

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovo će biti prvi finalni meč za neki UEFA-in trofej na makedonskom tlu. Meč počinje u 20:45 sati na Philip II Areni u Skoplju. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi