Marcelo: Znao sam da Ronaldo odlazi, ali sam morao lagati

Brazilac priznao

Marcelo: Znao sam da Ronaldo odlazi, ali sam morao lagati

Brazilski lijevi bek i član Real Madrida Marcelo priznao je da je znao prije prošlogodišnjeg finala Lige prvaka da će Cristiano Ronaldo napustiti Real Madrid, ali da je morao lagati o tome.

Podsjetimo, Portugalac je napustio tim prošlog ljeta te je prešao u Juventus. Bio je to transfer koji je šokirao fudbalski svijet, a Marcelo je danas, nekoliko mjeseci kasnije, priznao da je znao sve o tome.

"Trenirali smo prije finala Lige prvaka protiv Liverpoola i on mi je rekao: 'Odlazim'. Znam da sam ranije lagao o tome, ali morao sam", poručio je Marcelo koji je prokomentarisao i mogućnost da on ode istim putem.

"Juventus je sjajan klub, ali imam ugovor sa Realom", poručio je Brazilac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Marcelo trenutno ima 30 godina, a prije dvije godine je potpisao ugovor koji ga za Kraljevski klub veže do ljeta 2022. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi