Propao veliki transfer Di Mariji, ali za to je krivac isključivo on

Slobodan je igrač

Propao veliki transfer Di Mariji, ali za to je krivac isključivo on

E. Ganibegović

Angel di Maria slobodan je u potrazi novog angažmana nakon isteka ugovora s PSG-om.

Činilo se kako je dogovor s Juventusom bio vrlo blizu, no na kraju je sve i definitivno propalo.

Kako navodi italijanski list La Gazzetta dello Sport, taj posao nije uspio jer je Angel Di Maria ponovo zatražio dodatno vrijeme za razmišljanje od rukovodstva Juvenstusa, što je zasmetalo čelnicima Stare damekoji su odlučili prekinuti razgovore.

Zahtjev Angela Di Marije nije slučajan, već se temelji na ostalim prijedlozima koje ima. 

Bivši igrač Real Madrida, Manchester Uniteda i PSG-a također je u pregovorima s Barcelonom, koja se spominje kao njegov favorit za transfer, a odgodio je ponudu odgovora Juventusu samo da vidi kako će se razvijati pregovori s upravom katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se da je Barcelona spremna dovesti Angela Di Maria, ali katalonski klub ne može si priuštiti, s financijske tačke gledišta, da mu sada ponudi ugovor po njegovoj mjeri.

Ipak, ono što može da raduje navijače Juventusa jeste to što se u klub vratio Paul Pogba, što je danas i zvanično potvrđeno. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi