On će ovaj trenutak pamtiti dok je živ: Gol u mreži Uniteda, pa pogled ka nebu suznim očima
Emotivan trenutak za Marcosa Alonsa nakon što je postigao pogodak

Tri brza gola na Camp Nou

On će ovaj trenutak pamtiti dok je živ: Gol u mreži Uniteda, pa pogled ka nebu suznim očima

M. Šljivak

Marcos Alonso doveo je Barcelonu u vodstvo protiv Manchester Uniteda u 50. minuti susreta, a gol je posvetio svom nedavno preminulom ocu.

Barcelona i Manchester United igraju veoma dobar meč na Camp Nou stadionu, a Katalonci su do prednosti stigli u 50. minuti susreta.

Pogodak je postigao Marcos Alonso. Iskoristio je grešku odbrane Uniteda i pogodio je za 1:0.

Gol nije previše slavio. Samo je pogledao prema nebu i podigao ruku, te je suznim očima zahvalio ocu koji je preminuo prošle sedmice.

OVDJE pogledajte pogodak kojeg je postigao Marcos Alonso.

Nije radost navijača Barcelone dugo trajala. Samo tri minute kasnije Marcus Rashford je postigao pogodak za 1:1 uz još jednu slabu reakciju odbrane Barcelone.

Oglasi

OVDJE pogledajte gol ove sezone čudesnog Rashforda.

Rashford je zaslužan i za potpuni preokret Manchester Uniteda. Sjajni napadač je napravio smiješnom odbranu Barce, ubacio je u peterac, a tamo je Jules Kounde koji pogađa vlastitu mrežu za vodstvo gostiju od 2:1.

OVDJE pogledajte drugi pogodak Manchester Uniteda.

Večerašnji sastavi na Camp Nou izgledaju ovako:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Barcelona: Ter Stegen, Araujo, Alonso, Alba, Kounde, De Jong, Pedri, Kessie, Raphinha, Gavi, Lewandowski.

Manchester United: De Gea, Shaw, Varane, Malacia, Wan-Bissaka, Casemiro, Fred, Bruno Fernandes, Sancho, Rashford, Weghorst.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije