Messijev otac u jednoj rečenici otkrio da li se njegov sin vraća u Barcelonu

Konačno neke konkretne vijesti

Messijev otac u jednoj rečenici otkrio da li se njegov sin vraća u Barcelonu

E. Oštraković

Još prije početka Svjetskog prvenstva koje je održano u Kataru krenula je saga oko Lea Messija, tačnije njegovog odlaska iz PSG-a ili ostanka u tom klubu.

Tada je Messi rekao da će sve biti poznato kada se završi Mundijal, ali već tri mjeseca je prošlo od toga, a informacija još uvijek nema.

Dok jedan dio medija tvrdi kako je samo pitanje trenutka kada će Messi potpisati novi ugovor sa PSG-om, postoje i oni drugi.

Dio medija koji dolaze iz Španije tvrde da će Messi potpisati za Barcelonu na kraju sezone, a postoje i neki koji govore da Messi ide u MLS ili Saudijsku Arabiju.

Messi još uvijek ništa javno nije rekao, te naravno sigurno je da samo on najbolje zna pravu istinu i to gdje će nastaviti svoju karijeru.

Osim njega, prave informacije imaju i članovi njegove porodice, a zanimljivu stvar medijima rekao je njegov otac Jorge.

Oglasi

Otkrio je tako otac Lea Messija ono što je navijače najviše zanimalo, a to da li će se Messi vratiti u Barcelonu.

Kako on kaže, od toga neće biti ništa, a njegove riječi prenio je pouzdani novinar i specijalista za transfere, Fabrizio Romano.

"Mislim da se Leo neće vratiti u Barcelonu, uslovi se ne podudaraju", rekao je kratko, ali veoma jasno Messijev otac Jorge.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, to nije sve, njegov otac je otrkio da nema nikakvog kontakta sa Barcelonom ili sa Laportom.

"Nismo razgovarali sa predsjednikom, Joanom Laportom, nema čak ni ponude od strane Barcelone", završio je Jorge Messi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi