Marcos Rojo uzeo protupožarni aparat i krenuo na igrače Atletico Mineira

Sreća pa su ga zaustavili

Marcos Rojo uzeo protupožarni aparat i krenuo na igrače Atletico Mineira

E. Čaušević

Fudbaleri Boce Juniors sinoć su ispali u osmini finala Copa Libertadores od Atletico Mineira.

U dvomeču Boce Juniors i Atletico Mineira nije bilo golova, a sinoć smo putnika u četvrtfinale ovog takmičenja dobili tek nakon penala.

Brazilski klub je imao više sreće u penalima iako je Hulk promašio prvi penal za domaće. Nakon toga Marcos Rojo je doveo Bocu u prednost, ali potom je krenula crna serija za goste.

Penale za Bocu promašili su Villa, Rolon i Izquierdoz, dok su penale za Atletico pogodili Fernandez, Alonso i Everson i tako omogućili svom klubu da se plasira dalje.

Međutim, nakon završetka utakmice nastao je pravi haos u tunelu stadiona Mineirao u Belo Horizonteu.

Oglasi

Igrači dva kluba su se sukobili i čak je došlo do tuče, a u centru pažnje u svemu tome našao se Marcos Rojo koji je u jednom trenutku uzeo protupožarni aparat kako bi se obračunao s igračima Atletica.

No, na svu sreću neko iz stručnog štaba je brzo reagovao i Roju poručio da to ne radi, a ovaj defanzivac je nakon toga odlučio da spusti aparat na pod. Ipak, nije dugo trebalo da ovaj video postane hit na društvenim mrežama.

Rojo je u Bocu Juniors stigao početkom ove godine iz Manchester Uniteda nakon što mu je istekao ugovor s engleskim klubom.

U dosadašnjem dijelu sezone upisao je deset nastupa u svim takmičenjima, ali nije previše oduševio svojim igrama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti