Navijač vrijeđao Rashforda ispred Old Trafforda, a on krenuo u obračun: "I ja sam samo čovjek"

Vatreno ispred stadiona Manchester Uniteda

Navijač vrijeđao Rashforda ispred Old Trafforda, a on krenuo u obračun: "I ja sam samo čovjek"

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda ponovo su razočarali svoje navijače.

Manchester United je sinoć poražen na svom terenu od Atletico Madrida sa 1:0 u revanš meču osmine finala Lige prvaka, te je završio takmičenje za ovu sezonu što se tiče Lige prvaka.

Crveni đavoli su odigrali veoma lošu utakmicu na Old Traffordu koju je Atletico na kraju dobio sa 1:0, a United je stvorio tek nekoliko prilika za 90 minuta.

Navijači Uniteda su bili itekako razočarani nakon ispadanja iz Lige prvaka, a sinoć je samo Cristiano Ronaldo dobio aplauze dok je izlazio s terena, te su ostali fudbaleri većinom izviždani.

Pojedini navijači su ostali ispred stadiona i nakon utakmice i čekali su da igrači krenu svojim kućama, a kako koji je prolazio tako je dobio uvrede.

U centru pažnje našao se Marcus Rashford kojeg je vrijeđao jedan od navijača Uniteda, a njemu je to bilo jednostavno previše i krenuo je prema njima da se obračuna, ali su zaštitari uspjeli da ga zaustave.

Rashford je zbog svog poteza dobio velike kritike na društvenim mrežama, ali je odlučio da se oglasi i objasni šta se dešavalo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Uvijek postoje dvije strane priče. Već sedmicama trpim uvrede i dobacivanja i sinoć jednostavno nisam mogao više da izdržim. I ja sam samo čovjek. Razočaran sam što čitam jutros sve ovo o sebi, ali je izvučeno iz konteksta i objavljeno kako se nije desilo. Svi su čekali moju reakciju i imali spremne mobitele da snimaju. Trebao sam proći mirno, ali jednostavno nisam mogao da se sudržim. Krenuo sam prema tom čovjeku i samo sam mu rekao 'dođi i reci mi to u lice'. Zaštitar me zaustavio i vratio nazad. Nisam pokazivao srednji prst kako ste vi mnogi objavili", poručio je Rashford.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Oj novinari bruko nasa... kaze krenuo prema njima da se obracuna sa njima ali zastitari su uspjeli da ga zaustave... dizete paniku, ja konto sad doso Rashford da ce na njeg krenut, fazon samo hladno doso priso i reko mu to...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije