Čeka prvi nastup u Ligi prvaka: Otac mu je živa legenda, a Google mu pomaže da ga prepoznaju

Nesvakidašnja scena

Čeka prvi nastup u Ligi prvaka: Otac mu je živa legenda, a Google mu pomaže da ga prepoznaju

Admin Čaušević

Liga prvaka je počela sinoć, a danas će biti odigrani preostali mečevi 1. kola. Nekoliko sati uoči utakmice nesvakidašnja scena desila se u Milanu. 

U jednom od zanimljivijih mečeva ove večeri Inter će na Giuseppe Meazzi dočekati Borussiju Moencehgladbach, a pred susret Marcus Thuram je učestvovao u bizarnoj situaciji.

Naime, napadač njemačkog tima je jednom od zaštitara uz pomoć Googlea morao dokazati da je on u pitanju što pokazuje i fotografija koju je Borussija objavila na društvenim mrežama. 

Zaštitar koji je radio na "provjeri" učesnika meča očigledno nije mogao da prepozna o kome se radi pa je Thuram odlučio da iskoristi popularni internetski pretraživač.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[twitter]https://twitter.com/borussia_en/status/1318886360611160066[/twitter]

Inače, Marcus je sin Lilliana Thurama, nekadašnjeg reprezentativca Francuske te člana Parme i Juventusa koji je svojevremeno odigrao pregršt utakmica na mjestu gdje će večeras njegov sin debitovati u Ligi prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi