Prostački gest Marcusa Thurama, biće teško kažnjen

Pljunuo protivničkog igrača

Prostački gest Marcusa Thurama, biće teško kažnjen

E. Škorić

Borussia Moenchengladbach i Hoffenheim odigrali su danas bundesligaški meč, a gosti su nakon preokreta slavili s 2:1.

Meč je bez dileme obilježio jedna prostački gest talentovanog napadača Borussije Marcusa Thurama.

On je pljunuo protivničkog igrača Stefana Poscha, zbog čega je dobio direktan crveni karton, a naknadno će saznati i dodatnu kaznu.

Pretpostaviti je da će dobiti zabranu nekoliko utakmica zbog onoga što je danas uradio. Da stvar po njega bude još gora, to je uradio u vrijeme koronavirusa...

Potražite više informacija na temu Bundesliga:



Top Komentari

miki30
Eto mogu da zamislim šta bi bilo da je obrnuto, da je recimo Posch pljunuo Thurama. Hej al bi se ovi tamni igrači digli, hebo ih ono klečanje pola godine.
11 2
Penderinos
Eto do čega dovede black lives batter. Da crnac pljuje bjelica i opet nije rasist. A da je obrnuto crnci bi razapeli jadnog Poscha
10 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi