Ancelotti je saopštio veliku vijesti, uslijedila je pohlepna reakcija najvećeg fudbalskog parazita

Za 57 minuta na terenu zaradio je pet miliona

Ancelotti je saopštio veliku vijesti, uslijedila je pohlepna reakcija najvećeg fudbalskog parazita

Admin Čaušević

Mnogi misle da je Eden Hazard najveći parazit u svlačionici Real Madrida, međutim jedan drugi fudbaler obilato koristi pogodnosti igranja za najglamurozniji klub na svijetu, a da praktično ne radi ništa. 

Real Madrid je u srijedu pobijedio Barcelonu u gostima sa 0:4 te tako prošao u finale Kupa Kralja. Govor Carla Ancelottija iz svlačionice je postao viralan na društvenim mrežama.

Legendarni Italijan je okupio sve igrače na koje je računao te im je saopšio tri stvari. Prvo da je ponosan, zatim da im je slagao da je bilo riječ o finalu, već da se igralo polufinale.

Kao trećaa vijest je stigla ona koja je najviše obradovala igrače. Kada je Ancelotti izgovorio da su igrači dobili slobodan dan uslijedila je velika radost kod svih igrača.

Posebnu pažnju privukla je reakcija Mariana Diaza, napadača koji je etiketiran kao najveći parazit u svlačionici Reala.

Diaz, koji je ove sezone na terenu proveo svega 57 minuta je bio među onim koji su se najviše radovali slobodnom danu. Izgledalo je kao da je dao ogroman doprinos trijumfu nad Barcelonom, a desilo se suprotno.

Oglasi

Napadač koji je u Real stigao iz Lyona sa 20-ak miliona je posljednji nastup upisao sredinom februara kada je igrao 12 minuta protiv Elchea.

[twitter]https://twitter.com/MMajeedSX/status/1643752908842754049[/twitter]

Ovaj 29-godišnjak je ove sezone uglavnom na klupi i Ancelotti mu nikada ne daje šansu u trenucima kada se lomi rezultat. Ugovor mu ističe za nekoliko mjeseci i odlazak je više nego siguran.

Nema sumnje da će Diazu nedostajati period iz Reala pošto je sedmično zarađivao nevjerovatnih 160.000 eura, a da je samo trenirao.

Teško je vjerovati da će iskusni napadač uspjeti u Ligama petice pronaći angažman koji će mu garantovati toliki novac kao što je slučaj u Realu.

Iako se za pet godina koliko je u Realu nije naigrao, skupio je 81 nastup, ostaje činjenica da je osvojio čak dvije Lige prvaka i njemu ono najvažnije zaradio ogroman novac.

Top Komentari

nakopitam
Caus pise da je neko parazit a ti za 30maraka pises tekstove na portalu. Za casu sampanjca si dizao ivicinog isprdka amara osima u nebesa, nisi mu izlazio iz shupka.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi