Zagonetna plavuša na meču nakon dugo vremena, zaludila je mnoge: "Zar je moguće da je to ona?"

Zbog jednog snimka je privukla pažnju

Zagonetna plavuša na meču nakon dugo vremena, zaludila je mnoge: "Zar je moguće da je to ona?"

Admin Čaušević

Kamere su je prikazale na kratko tokom Mastersa u Madridu i to je na neki način bio okidač da se odmah počne pričati o njoj. Zagonetna plavuša se na jednom meču pojavila nakon dugo vremena te je momentalno privukla pažnju.

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji teniser svih vremena ove sedmice se vratio tenisu te nastupa na Mastersu u Madridu gdje ima osiguran plasman u osminu finala prestižnog turnira.

Nadal je u petak sa sigurnih 2:0 u setovima pobijedio Alexa De Minaura, a njegova sestria Maribel je ta o kojoj bruji Španija, ali i teniski svijet.

Nakon što je osvojio jedan poen Maribel je stisnula pesnicu kao znak podrške svom bratu i taj snimak kojeg možete pogledati ovdje je postao viralan.

Iza Rafe je izuzetno težak period, a očigledno je njegova sestra svjesna svega kroz šta je prošao njen brat. Kad su je ugledali na tribinama mnogi su se zapitali da li je moguće da je ona u pitanju.

Oglasi

Maribel Nadal je tokom karijere na neki način bila hamajlija slavnog brata, a zanimljivo da je uvijek vodila miran i diskretan život. Tako je i danas.

Naime, ona je angažovana na poziciji direktorice akademije Rafa Nadal za padel, sport sličan tenisu koji posljednjih godina doživljava ogromnu ekspanziju.

"Padel je vrlo društven sport u kojem se možete dobro zabaviti, uz brzo učenje. I svako se može dobro zabaviti bez obzira na nivo", rekla je ona nedavno.

"To je sport koji sam oduvijek volio. Iako se moj otac tome više ne posvećuje, bio je jedan od prvih koji je izgradio terene za padel na Mallorci, tako da taj sport poznajem odmalena."

Ona je nedavno imala i debi modnom svijetuLansiranjem svoje marke muške odjeće, Crabs Company prikazala je Mallorcu u najboljem svjetlu.

Inspiracija izvučena s ovog prekrasnog otoka očita je u njezinim dizajnima koji besprijekorno spajaju savremeni stil s daškom mediteranskog štiha.

Inače, Maria Isabel Nadal kako joj je puno ime i prezime je rođena 1989. godine. Intersantno da još uvijek nije odlučila da stane na ludi kamen.

Top Komentari

DDG
Ne mogu da vjerujem šta čitam. Zašto je zagonetna? Zašto “Zar je moguće da je to ona?”? Zašto o njoj bruji Španija? Nevjerovatan prilog.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti