Mariću četvorica zadala glavobolju

Pred derbi s Borcem

Mariću četvorica zadala glavobolju

A. Čaušević

Krupa će sutra na Gradskom stadionu u Banja Luci igrati gradski derbi protiv Borca.

Povratnik u društvo najboljih u ovoj meč ulazi kao autsajder, ali ne i sa bijelom zastavom. Potvrdio je to i trener Zoran Marić.

Iskusnom stručnjaku glavobolju su zadala četvorica igrača koji imaju problema s povredama, ali se svejedno nada dobrom rezultatu.

"Nažalost mi u u ovu utakmicu ulazimo sa vrlo komplikovanom situacijom, s obzirom da smo iz prethodnog perioda izašli sa dosta povrijeđenih igrača. Igrački kadar nam je relativno smanjen, problema sa povredama imaju Kolak, Galić, Palić i Nikolić. Bez obzira na sve mi ćemo ići da se takmičimo, da damo svoj maksimum i da probamo da se vratimo neporaženi."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da bi to za nas bio veliki rezultat. Borac je u ovom momentu bolja ekipa od nas i po igračkom kadru i kvalitetu ali to ne znači da mi nemamo pravo da se nadamo dobrom rezultatu”, istakao je Marić u najavi utakmice.

"Što se tiče naše utakmice mi idemo da se nadigravamo, imamo svojih probelama sa igračkim kadrom, Borac je favorit i kad igra kući protiv velikih ekipa ali lopta je okrugla idemo da se nadigravamo pa da vidimo šta će biti", dodao je Bojan Puzigaća, jedan od najiskusnijih u ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi