Marijan Ćavar odlazi na još jednu posudbu
EPA

U Eintrachtu nema mjesta

Marijan Ćavar odlazi na još jednu posudbu

Mladi reprezentativac BiH Marijan Ćavar nema budućnost u Eintrachtu, pišu njemački mediji.

Ćavar je u Eintracht došao u januaru 2018. godine kao zalog za budućnost, međutim dosad nije uspio da se nametne i izvjesno je da će i narednu sezonu provesti na posudbi.

Da je mladi veznjak na izlaznim vratima Eintrachta špekulišu i pojedini mediji u Njemačkoj, navodeći kako za njega na Commerzbank-Areni u ovom trenutku nema mjesta, te da je, ukoliko se želi fudbalski razvijati, posudba jedini logičan izbor.

Nijemci ne navode gdje bi Ćavar mogao biti poslan na 'kaljenje', navodno ima zainteresovanih, a jedan od klubova s kojim se dovodio u vezu bilo je i Sarajevo, no ispostavilo se kako od njegovog dolaska na Koševo neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Posljednju sezonu Ćavar je proveo na posudbi u Osijeku u čijem dresu se nije pretjerano naigrao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi