5

Komentari (5)

125678
eto konja,on strucnjak samo sto navija za Juve,eto sto nemozemo maket nigdje,zbog ovakvih majmuna sto se mrzi sve muslimansko,hrvatsko ili srpsko,sto nam je postala normala mrzit,a ovaj portal se ubio za toga,neznam samo sta ovi admini rade,njima ovo izgleda zanimljovo!!??
Bhf
Svaki pravi navijac Juventusa(ako prati Juventus)zna i vidi da je Mandzukic veliki borac i momak gine za svaku loptu.Zaista bi bila velika glupost pustiti ovakvog igraca da ode iz kluba.Ja navijam za Juve dugo vremena i mislim da ovaj Sari nije kalibar za njih ali sta mozes.Ima ovaj strucnjak koji radi u klubu pa on zna sta treba i ko je poslao ponudu za kog igraca.Mislim da sam procitao da ce Nedveda uskoro zamjeniti.
Mu'min Juventino FKS
Odbio bvb majku mu ustasku! Idi vise u picku materinu panju usrani, nosi se
Forza_Juve_1897
Fuj. Niko nije dao više ja terenu od njega napadač koji je igrao krilo i vraćao se u odbrani gunio svaku utakmicu davao max i ti pričaš nešto. Fuj
Marcela
Pa normalno da je odbio Borussiju!!! Njemu novac nije jedino važan!! Važnije su mu neke druge stvari!!! Pa neće on ići u klub koji je najveći rival njegovog bivšeg kluba iz kojeg on nikada nije ni trebao otići i ne bi ni otišao da nije bilo onog Guardiole i čiji je trener njegov izbornik koji ga je najviše cijenio i koji ga i dalje najviše cijeni!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.