Mariju Mandžukiću je pao mrak na oči nakon posljednjeg poteza Maurizija Sarrija
Mandžukić će morati potražiti novi klub ukoliko želi igrati

Nastavljaju se loše vijesti za hrvatskog napadača

Mariju Mandžukiću je pao mrak na oči nakon posljednjeg poteza Maurizija Sarrija

S. Pašalić

Mario Mandžukić nije mogao dobiti goru vijest kada je saznao da će Maurizio Sarri preuzeti Juventus.

Hrvatski napadač je bio standardni dio prve postave kluba iz Torina i igrao je jako dobro, ali je dolazak Sarrija značio da za njega više nema mjesta u ekipi.

Italijanski stručnjak ima svoju viziju novog Juventusa, a u njoj se ne uklapa hrvatski napadač koji bi po svemu sudeći mogao napustiti Staru damu ovog ljeta.

Juventus je već dao do znanja da želi prodati Mandžukića, a najveći interes je pokazala Borussia Dortmund iako se nedavno pisalo i da bi Everton mogao uskoro poslati ponudu za napadača Juventusa.

Posljednji potez Sarrija nikako ne ide na ruku hrvatskom napadaču. Naime, Sarri i Juventus su zvanično objavili da će umjesto na krilu Paola Dybalu koristiti na poziciji napadača, što znači da će biti konkurencija Hrvatu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Odbio bvb majku mu ustasku! Idi vise u picku materinu panju usrani, nosi se
1 6
125678
eto konja,on strucnjak samo sto navija za Juve,eto sto nemozemo maket nigdje,zbog ovakvih majmuna sto se mrzi sve muslimansko,hrvatsko ili srpsko,sto nam je postala normala mrzit,a ovaj portal se ubio za toga,neznam samo sta ovi admini rade,njima ovo izgleda zanimljovo!!??
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi