Nakon napuštanja Zrinjskog

Marin Galić brzo pronašao novi klub

6

Komentari (6)

Pero Perić
Zvao Galu Toplak ima 3 mjeseca i vise. A vamo spekulacije Sarajevo, Zeljo, Siroki... jos najgori pitari na forumu, pisu kako bi ga suknuli Zrinji da ga uzmu, odjednom im posto najbolji desni bek, ja se u sebi smijem kontam bil ih sasjeko, al administraciji treba 3 mjeseca da ti odobri nalog, ovim putem vas nabijem na qurac.
Avayan
Ma bi ga doveli rado, al da nam grije klupu samo. Ovako nas libo racku za njim realno. Imamo mi Sabanovica.
Pero Perić
Ma to je manje bitno. Bitno je da nasi klubovi ne mogu dovest igrace iz top 4 klubova, a da je on jedan od boljih. Ne zato sto igrac nece prec u rivala, nego ako je iole bolji zamjeti ce ga neko iz Hrvatske, Slovenije itd, a tu i ekipe sa dna tablice imaju boljebuvijete za ivgraca. I zato mi je bilo smjesno da se on povezivo s nasim klubovima
Avayan
Trebo u zelju jel ono HAHAHAAHAHAHAHAHA.... Nemaju uhljupi za igraca iz federalne lige
KRKAN
Mustafa Mujezinovic, najbolji igrac vehleža
Avayan
Dobar je mali Mujezinovic, taman za zeljeane. Al daleko ste vi od DIVA SA KOSEVA....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.