Marin Jurina iz Čelika odlazi u Belgiju?
Zeničani neplanirano ostaju bez napadača,a trenutno u rosteru imaju samo Nikolića i Dilavera

Zeničani ostaju bez napadača

Marin Jurina iz Čelika odlazi u Belgiju?

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nastavljaju s pripremana za početak sezone, a danas su se na treninzima priključila i dvojica stopera Vedran Vrhovac, te Luka Miletić.

Ipak danas na treningu nije bilo 24-godišnjeg napadača Marina Jurine, koji je ostao u Turskoj. Kontaktirali smo ovog napadača, koji je za SportSport.ba kazao da je uzeo mali odmor.

Ipak kako saznaje naš portal, Jurina je blizu finalizacije transfera u Belgiju, tačnije u drugoligaša ekipu Westerlo, a zanimljivo da se proteklih dana pojavila informacija u medijima u ovoj zemlji, da sadašnji "gazda" Čelika kupuje Westerlo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve u svemu, Zeničani su ostali bez napadača, koji je mogao pokriti poziciju krilnog, ali i centralnog napadača. Čelik u samom špicu ima Dilavera i Nikolića, a sigurno da bi im dobro došao još jedan krilni napadač, ako Jurina i zvanično ostvari transfer u klub iz Belgije.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi