Vrhovac vjeruje da je dolazak u Čelik za njega pun pogodak

Nova prinova na Bilinom polju

Vrhovac: Došao sam u jedan od najboljih klubova na Balkanu

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik od danas će biti jači za novog defanzivca, koji bi trebao pomoći da se zatvori ta najosjetljivija pozicija u ekipi. Vedran Vrhovac potpisat će danas dvogodišnji ugovor s klubom, a jutros je i odradio trening s ekipom.

SportSport.ba napravio je razgovor s ovim 19-godišnjim stoperom, koji u Čelik dolazi iz Viteza, te je svjestan u kakav klub dolazi i šta se od njega očekuje.

"Drago mi je što sam se priključio ekipi, želim da pomognem klubu u ostvarivanju što boljih rezultata. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje i samim time obradovati naše navijače", ističe Vrhovac.

Svjestan je u kakav klub je došao

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Došao sam u Čelik i sigurno je to jedna veća stepenica u mojoj karijeri. Došao sam u jedan od najvećih klubova ne samo u BiH, nego i na Balkanu, te sam zbog toga izuzetno sretan. Čelik u narednoj sezoni može biti među šest najboljih ekipa, a sezonu nakon te možda već i napasti taj vrh tabele", kazao je za SportSport.ba Vedran Vrhovac.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Covjek prica viceve
12 4
cajdras
Gdje nam nalazite ove kloceve??
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi