Marin Popović se vraća u Premijer ligu, ali ne u Čelik

Na korak od Pecare

Marin Popović se vraća u Premijer ligu, ali ne u Čelik · Saznajemo

Endin Čaušević

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Marin Popović, prema svemu sudeći vratit će se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Ovaj 23-godišnji fudbaler ponikao je u redovima zeničkog Čelika, ali je prošlog ljeta napustio ovaj klub i odlučio je karijeru nastaviti u Češkoj. Popović je potpisao za Jihlavu, ali je nakon samo jedne sezone odlučio da napusti ovaj klub i postane slobodan igrač.

Očekivalo se da bi se Popović mogao vratiti u Čelik, no sada je izgledno da se to neće desiti. Kako saznaje SportSport.ba, bivši kapiten Čelika nalazi se u Širokom Brijegu na pregovorima, te je na pragu prelaska u klub s Pecare.

Popović je danas stigao u Široki Brijeg na pregovore, a do kraja dana trebalo bi biti poznato da li će karijeru nastaviti u ovom klub. Ovaj 23-godišnji fudbaler u dresu češkog kluba prošle sezone odigrao je 20 utakmica i postigao jedan gol.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cajdras
Naravno.U veci klub svaki igrac zeli da ide.
15 9
Sumedin Kulacic
ipak poslušo curu a ne srce sretno eto ti lištica
3 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi