Marin u oproštaju poručio: Hvala vam što ste mi ispunili dječački san

Karijeru nastavlja u S. Arabiji

Marin u oproštaju poručio: Hvala vam što ste mi ispunili dječački san

S. Mlaćo

Saudijski Al Ahli prije par dana potvrdio je transfer Marka Marina iz Crvene Zvezde.

Marin je Zvezdi donio 2,5 miliona eura, a igrao je odlično u crveno-bijelom dresu. Vodio je tim veoma dobro, nastupao veoma dobro i u Ligi prvaka, te na 58 utakmica u dresu beogradskog kluba postigao 11 golova i upisao 24 asistencije.

"Proveo sam godinu i po u klubu koji volim od rođenja. Godinu i po predivnih dana. Igrao sam, pobjeđivao, osvajao trofeje, usrećio i sebe i naše navijače. Ispunio sam sve svoje dječačke snove. Sada je došlo vrijeme za rastanak. Došlo je vrijeme za nove izazove. Želim da se zahvalim navijačima Crvene zvezde, svojim saigračima, trenerima, rukovodstvu kluba, ljudima koji su mi omogućili da ispunim želju i dječački san da igram za svoj voljeni klub. Nadam se da sam ispunio očekivanja navijača i svih ljudi u klubu", napisao je Marin na Instagramu u oproštaju od dresa srbijanskog prvaka.

U Zvezdu je stigao iz Olympicosa za 700.000 eura. U karijeri je nastupao i za Borussiju (M), Werder, Chelsea, Fiorentinu, Sevillu, Anderlecht i Trabzonspor.

Top Komentari

Gari Garinča
Nit je kad bio igrač niti ce biti.
3 1
Keno
jel ovo onaj tip koji je primio pljeskavicu iza usiju od spahe?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi