Crvena zvezda ostaje bez kapitena? Marin dobio ponudu
EPA

Veliki novac je u igri

Crvena zvezda ostaje bez kapitena? Marin dobio ponudu

Crvena zvezda bi u januarskom prijelaznom roku mogla ostati bez Marka Marina, javljaju mediji iz Srbije.

Bivši njemački reprezentativac već neko vrijeme pruža vrlo dobre partije u 'crveno-bijelom' dresu, zbog čega je ljetos nagrađen i kapitenskom trakom, ali Marakanu bi sada mogao napustiti.

Informacija je to koju je plasirao Žurnal, a prema kojoj 30-godišnji fudbaler navodno na stolu ima ponudu od jednog kluba iz Saudijske Arabije koji želi riješiti posao što prije.

Znajući kako Arapi trguju, Marin bi u novoj sredini dobio daleko bolje finansijske uslove, ali vezista je već ranije pokazao da mu novac nije od presudnog značaja. Prošle zime je, primjerice, imao ponudu katarskog Al-Sadda koju je poslije dugih razgovora sa vodstvom Crvene zvezde odlučio da odbije i ostane kako bi pomogao timu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nema sumnje da novom treneru Dejanu Stankoviću ne bi bilo prijatno da se suoči s odlaskom kapitena na startu misije. Šta će od cijele priče na kraju biti, ostaje da se vidi.

Top Komentari

larokblum
Dobar, kvalitetan igrac, u Srbiji ne moze uzeti dobre pare, kod Arapa je sve moguce, pa vidjet ce mo da li su dalje sportski ciljevi ispred Marina ili ne.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi