4

Komentari (4)

El_Matador
FA Cup, fudbalska romantika, veličanstveno takmičenje u kojem klubovi iz najnižih liga mogu igrati protiv najjačih klubova, za razliku od kupova u ostalim zemljama gdje... gdje najslabiji također mogu igrati protiv najjačih. Tipično englesko preuveličavanje. Pa i vi na ss.ba neki dan ste objavili video i pisali o slavlju igrača nekog malog tima kad su saznali da igraju protiv Real Madrida u Kupu Kralja.
AsmirM
Zasto u Bosni nedaju da kup igraju svi ,strah ih da prvoligasi poispadaju vec u 3 krugu . Lopovi ,svaki kanton ima svoj kup finalisti idu u kup BIH . Stadioni bi bili puni .
vanzemaljac
Osvoji kup u kantonu, pa ćeš igrati za premijer ligašima. osvoji Kup BiH pa ćeš igrati u Evropi. Neznam gdje ti je problem?
AsmirM
Problem je u takvim kao sto si ti . A sigurno nisi dotakeo loptu ni na rekreaciji , FA kup je san svakog zaljubljenika u nogomet kad mali igraju protiv veliki. Kakvi su to kupovi kantonalni kada na pocetku kupa pola ekipa jer nemaju pare . A da dolazi veliko ime svi bi pare obezbjedili.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.