Rastoka: Trenutno smo među najkvalitetnijim ekipama u ligi

Igrač Zvijezde nakon pobjede protiv Krupe

Rastoka: Trenutno smo među najkvalitetnijim ekipama u ligi

E. Čaušević

Zvijezda iz Gradačca danas je na svom terenu pobijedila Krupu sa 3:0 u pripremnom meču.

Nakon utakmice za SportSport.ba govorio je igrač domaćeg tima Marinko Rastoka koji je otkrio svoje utiske poslije pobjede Zvijezde.

"Momci su odradili svi korektno, namjestilo se da sam dao prvi gol i jedan asistirao. Hvala Bogu dobro je krenulo i nadam se da ćemo nastaviti, naš cilj se zna i potrudit ćemo se da ispoštujemo sve što šef zada", kaže Rastoka.

Povratak u Premijer ligu?

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nama je iskreno cilj da budemo među prve tri ekipe, a ako se otvori šansa što da ne. Mislim da s ovim igračima koje imamo trenutno mislim da smo među najkvalitetnijim ekipama u ligi. Povratak u Premijer ligu bi bila moja lično želja".

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi