Marinović i Elezović složni: Dobra i čvrsta utakmica, konačan ishod sasvim realan

Treneri nakon utakmice

Marinović i Elezović složni: Dobra i čvrsta utakmica, konačan ishod sasvim realan

E. Oštraković

Ekipe Igmana i Borca odigrale su neriješeno u okviru 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Teško da treneri mogu biti zadovoljni jer njihove ekipe nisu uspjele ostvariti pobjedu na današnjoj utakmici, ali prema prikazanom, niti jedna ekipa nije pokazala mnogo na današnjem susretu.

Za SportSport.ba govorio je trener Borca iz Banja Luke, Vinko Marinović.

"Sigurno kada pogledamo utakmicu, da je realno završeno. Mi smo u prvom poluvremenu kontrolisali taj posjed lopte, ali falio je taj završni pas. Nismo ga imali. Fali nam u završnoj trećini da uđemo u šanse. Kada stvorimo šanse ne koristimo ih. Ubacili smo Zakarića i Mrkajića i pokušali smo da dođemo do tri boda, ali nismo uspjeli", rekao je Vinko Marinović.

Borac ima sjajne krilne napdače, ali nisu u pravoj formi.

"To jeste, mi tražimo i oni traže formu. Kroz trening moramo da ih dovedemo do forme sa kojom bi svi bili zadovoljni", kazao je trener Borca.

Oglasi

U narednom kolu u Banja Luci gostuje Sloboda.

"Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za tu utakmicu, prvenstvo ide dalje", kratko je rekao Marinović.

Njegov kolega Adnan Elezović zadovoljan je bodom.

"Veoma teška, tvrda prvenstvena utakmica. Malo smo bojažljivo ušli u utakmicu, ali kako je utakmica odmicala bili smo bolji i bolji. Imali smo dobru priliku, ali nismo pogodili. Ulaskom Zakarića i Kulašina pravili su nam probleme", rekao je Elezović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Igman gostuje kod Sarajeva.

"Vidite da je liga teška. Svako svakoga može dobiti. Sarajevo je favorit iako im se dešavaju ovakve stvari. Idemo se odmoriti, skautirati protivnika i sigurno nećemo u Zenicu sa bijelom zastavom", završio je Elezović.

Top Komentari

Alpasinacxx
No Gigović no party...
0 2
delta
Borac bio dupli bolji,po svemu posjed lopte,sutevi ama supali se sa njima,ko da su viktorije igrali,kakve so to ekipe kuci se vrate u zemunicu i brane,nigdje veze i zadovljni bodom.....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi