Marinović: Igramo tri meča u sedam dana, ali imamo veliki izbor igrača i spremni smo

Sarajevo gostuje Olimpiku

Marinović: Igramo tri meča u sedam dana, ali imamo veliki izbor igrača i spremni smo

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju u gostima protiv Olimpika zaostalu utakmicu četvrtog kola Premijer lige BiH.

Ovaj meč ranije je odgođen zbog nastupa bordo tima u Evropi, a isti će biti odigran sutra na Otoci. Oba tima u dobrom raspoloženju dočekuju ovu utakmicu jer je Sarajevo u prošlom kolu bilo bolje od Borca (4:2), dok je Olimpik sa 2:1 savladao Velež.

Pred sutrašnji meč na Otoci govorio je trener Sarajeva, Vinko Marinović, koji je izjavio da utakmicom protiv Olimpika njegov tim lagano ulazi u raspored gdje će u sedam dana odigrati tri meča.

"Igramo tu zaostalu utakmicu protiv Olimpika i sada ulazimo polako u jedan raspored gdje igramo subota-srijeda-subota, odnosno imamo tri utakmice u nedjelji. Međutim, imamo širok roster i jedan veliki izbor igrača tako da ćemo sigurno spremni dočekati tu utakmicu", rekao je Marinović i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče ti nekih kadrovskih problema jedino imamo problem s Miličevićem koji je dobio jedan udarac u predjelu rebara, ali na svu sreću nije došlo do nikakvog loma ili napuknuća, ali ćemo vidjeti da li će on nastupiti u ovoj utakmici koja je ispred nas".

Treba dodati da se sutrašnji meč između Olimpika i Sarajeva igra od 16:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LevoKrilo
Tako, nemoj mi kuknjave...Imamo dva tima i novaca koliko hoćeš.
5 1
pjanke.sa
Bravo Vinko samo hladne glave i niposto podcijeniti protivnika. Nijednog! A kamoli Olimpik! SRETNO!!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije