Marinović: Lavovski smo se borili i zasluženo prošli dalje!

Trener Sarajeva nakon meča

Marinović: Lavovski smo se borili i zasluženo prošli dalje!

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva pobijedili su Budućnost i plasirali su se u play-off Evropske lige.

Nakon utakmice prve utiske za Arena Sport otkrio je trener bordo kluba Vinko Marinović.

"U svakom slučaju nakon toliko godina uspjeli smo doći da se borimo za grupnu fazu. Vidjela se jedna psihološka nervoza, dobro smo ušli u meč i poveli sa 1:0. Kasnije smo pustili Budućnosti da imaju veći potez i imali dosta problema na sredini i došli su do izjednačenja".

"To su takve utakmice koje nose veliki naboj i gdje se dešavaju greške. Nakon isključenja borili smo se lavovski i zasluženo prošli dalje. Imamo sad vremena da se pripremimo i da pokušamo uraditi sve što možemo da se plasiramo u grupnu fazu".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Celtic? Evo sad ste mi rekli. Očekivano je da je to Celtic. Još jednom čestitam igračima i mislim da su stvarno zaslužili ovo".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Netreba traziti dlaku u jajetu , prosli smo- sad je Celtic na redu
5 0
FRLegioen
Teska tekma,zivciro sam se ko da je Celik igro.Ovi djetici me iznenadili presingom,bas su fizicki spremna ekipa. Hvala Bogu da vam je Zenica sretna bila!Svi smo zadovoljni...vi prolazom a mi lovom od rentanja Bilinog protiv slavnog Celtica
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi