Mlada reprezentacija BiH nastavlja kvalifikacije

Marinović: Moramo zaboravit meč u Velsu, svaki naredni nam je veoma bitan

E. Čaušević

Selektor mlade reprezentacije BiH, Vinko Marinović, objavio je spisak igrača na koje će računati za utakmice protiv Velsa i Lihtenštajna.

Naša mlada reprezentacija krajem ovog mjeseca igra dvije utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a protivnici našem timu bit će Vels i Lihtenštajn.

"Čekaju nas dvije veoma važne utakmice, ali za mene je uvijek bitnija prva. U Velsu smo sebi stvorili mogućnost da se borimo za Euro, ali tu utakmicu trebamo zaboraviti i što bolje se pripremiti jer se nalazimo u veoma izjednačenoj grupi. Vels je savladao Švicarsku u gostima sa 3:0 i to dovoljno govori", rekao je Marinović koji u ovim utakmicama neće moći računati na Luku Menala i golmana Nemanju Trkulju.

"Zadovoljan sam formom naših igrača i jedino nisam zadovoljan zbog povreda Menala i Trkulje. Poziv je dobio Suad Bešić i to će biti prilika da provjerimo golmana koji brani u Marseilleu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti