Golman francuskog Marseillea novo ime u reprezentaciji BiH
Selektor Vinko Marinović ništa ne prepušta slučaju

Bešić dobio poziv Marinovića

Golman francuskog Marseillea novo ime u reprezentaciji BiH

Na novom spisku selektora "U21" reprezentacije Bosne i Hercegovine Vinka Marinovića naći će se jedno novo ime.

Kako saznaje SportSport.ba, selektor našeg nacionalnog tima za predstojeću reprezentativnu akciju odlučio je pozvati talentovanog Suana Bešića, koji je ojačati konkurenciju na golmanskoj poziciji.

Bešić inače ima 19 godina i od 2015. godine nastupa u omladinskim selekcijama velikana Marseillea, a da se radi o velikom talentu svjedoči i to da se za njegove usluge ranije interesovao engleski Stoke City.

Priliku da debituje za naš nacionalni tim mladi Bešić će imati ovog mjeseca, kada Zmajići nastavljaju kvalifikacije za plasman na Euro. Prva utakmica utakmica u ovoj godini bit će odigrana 23. marta u Zenici protiv Velsa, dok je duel sa Lihtenštajnom na rasporedu četiri dana kasnije u Vaduzu.

Naša selekcija se nakon pet odigranih utakmica nalazi na drugom mjestu u kvalifikacijskoj grupi sa devet osvojenih bodova.

Top Komentari

francuz
ubjedljivo najbolji golman u Francuskoj juniorskoj lizi
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi