Marinović nakon poraza: Imali smo neke šanse kod 1:0 i žao mi je što ih nismo iskoristili
Marinović je žalio za propuštenim prilikama

Selektor mlade reprezentacije se osvrnuo na meč protiv Njemačke

Marinović nakon poraza: Imali smo neke šanse kod 1:0 i žao mi je što ih nismo iskoristili

S. Pašalić

Reprezentacija Bosne i Hercegovine do 21 godine je na Bilinom Polju poražena od Njemačke sa 2:0 u utakmici Kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Njemačka je bila veliki favorit uoči ove utakmice, a to je potvrdio i selektor Vinko Marinović nakon završetka i pohvalio današnjeg protivnika naše reprezentacije.

"Znali smo da će igrati ovako i to se obistinilo prvo poluvrijeme iako smo možda malo i mi bili u nekom strahu u onim momentima kad smo mi imali loptu u posjedu, dok sigurno drugo poluvrijeme smo odigrali mnogo kvalitetnije, mnogo bolje, ali ono što se i pokazalo je da je ovo jedna izvanredna ekipa Njemačke i jednostavno one neke greške koje smo napravili, oni su to znali da iskoriste"

"Mislim da smo drugo poluvrijeme odigrali dosta bolje, imali smo neke ključne šanse kod rezultata 1:0 za Njemačku i malo mi je tu žao da nismo postigli taj gol, ali to je jednostavno tako, kada to promašite dođe kazna i naravno imali smo mi još neke zamisli, htjeli smo odmah da mijenjamo, da pokušamo još malo veći pritisak napraviti nazad sa dva špica, ali eto oni su ipak uspjeli postići prije taj gol"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi