Marinović: Neće biti lako, ali idemo po pobjedu u Vitez
Jabuka.tv

Trener Zrinjskog

Marinović: Neće biti lako, ali idemo po pobjedu u Vitez

Zrinjski će u srijedu u okviru 20. kola Premijer lige BiH gostovati u Vitezu kod istoimenog domaćina. 

Plemići u Vitez putuju sa velikim optimizmom, a glavni zadatak izabranika Vinka Marinovića je vratiti se u Mostar sa punim plijenom.

"Idemo da pokušamo osvojiti tri boda, iako znamo da neće biti lako. Vitez je odličan tim koji na čelu ima odličnog trenera, ali mi se moramo skoncetrisati isključivo na sebe i vratiti se u Mostar sa osvojena tri boda", kazao je trener Marinović za SportSport.ba, a potom dodao:

"Protiv Viteza neću moći računati na kartoniranog Todorovića i povrijeđenog Zlatića. Zrinjski ima širok izbor igrača, tako da vjerujem da svaki igrač koji dobije priliku opravdati ukazano povjerenje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Marinović je tokom razgovora istakao da nije odustao od borbe za osvajanje naslova.

"Nismo odustali, ništa još nije gotovo. Svjesni smo da postoji bodovni zaostatak za vodećim Širokim Brijegom, ali isto tako sam uvjeren da imam odličnu ekipu koju ne treba otpisivati iz borbe. Jedan od naših ciljeva je i osvajanje Kupa BiH i moramo vjerovati u to", završio je Marinović. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.