Marinović pozvao i veliku nadu PSV-a!

Novo ime u mladoj reprezentaciji

Marinović pozvao i veliku nadu PSV-a!

S. Mlaćo

Velika nada bh. nogometa Amar Ćatić dobio je poziv selektora U-21 reprezentacije BiH Vinka Marinovića.

Ćatić je u subotu bio na klupi seniorske momčadi PSV-a u duelu protiv Groningena, ali nije dobio šansu.

Groningen je prvi poveo, a zatim PSV došao do preokreta i tri boda.

Čatić je do sada nastupao za juniorsku reprezentaciju naše zemlje za koju je upisao devet nastupa uz jedan pogodak.

Tako će se ovaj 19-godišnjak naći na okupljanju koje je zakazano za 13.11, dok je prijateljska utakmica protiv Azerbejdžana 19.11. u 13 sati.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Potez za svaku pohvalu!
31 4
Kai Kaii
Sad si pozvao lopinu pa ce ti ovi igraci opet donijeti pobjede pa ces opet zvati igrace iz 2-3 lige i tatine sinove . Svi ovi selektori U17-19-21 su obicni klosari CAST SAKIBU MALKOCEVICU SAMO on im je prosle godine odveo U 17 na EP to je trebao biti kostur za dalje ali Musa je pozivao igrace bez klubova i igrace iz 2-3 lige i tako osramotio BH nogomet a Marinovic je isto pozvao 5-6 igraca koji uopste neigraju u klubovima ili su 2-3 čiga . Samo otkaz svima i dovodjenje trenera kao Nalica , Barbareza , Papac itd jer ti treneri su finansijski vec obezbjedjeni i nece uprljati obraz za novac
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi