Marinović proziva 10. januara, poznat plan priprema aktuelnog prvaka

Na proljeće s novim trenerom

Marinović proziva 10. januara, poznat plan priprema aktuelnog prvaka

Fudbaleri Sarajeva ovih dana su na zasluženom odmoru. Aktuelni prvaci naše zemlje su se raspršili svijetom, pune baterije za drugi dio sezone, no Vinko Marinović, pak, ne odmara.

Dojučerašnji selektor mlade reprezentacije BiH je odmah po dolasku na mjesto šefa stručnog štaba zasukao rukave. Razmišlja Marinović o eventualnim pojačanjima, proljeću, a već je spremio i cjelokupni plan i program priprema.

Nakon što 8. i 9. januara budu odrađeni svi pregledi, fudbaleri Sarajeva će pripreme za drugi dio sezone otpočeti 10. januara i u glavnom gradu naše zemlje će trenirati sedmicu dana, nakon čega će uslijediti put u Ljubuški.

Planirano je da ekipa ostane u Hercegovini do 21. januara i u tom razdoblju odigra utakmicu protiv domaćina Ljubuškog. Po povratku u Sarajevo bi bila odigrana još jedna kontrolna utakmica, te još tri u Turskoj gdje bi pripreme trebale trajati od 29. januara do 10. februara. Nakon povratka u Sarajevo bit će, naravno, odigrana i 'generalka' pred start prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju dodajmo da je Sarajevo na pauzu otišlo kao lider Premijer lige BiH sa bodom prednosti u odnosu na Željezničar i Borac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Fcs
Ne aktuelnog, nego AKTUELNOG I JESENJEG PRVAKA!!!
7 1
AmerKomara
Bit ce nesto od ovog trenera, a jos se vratio i onaj kondicioni..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi