Dvije glavobolje za Marinovića

Nakon derbija

Dvije glavobolje za Marinovića

A. Čaušević

Sarajevo je u prvom poluvremenu sarajevskog derbija pokazalo superiornu igru, ali slabije izdanje u nastavku je prouzrokovalo da meč završi neriješeno (1:1).

Bordo tim je utakmicu završio s pet žutih kartona, ali javne opomene Besima Šerbečića i Harisa Handžića zadale su dvije glavobolje Vinku Marinoviću.

Naime, Šerbečiću i Handžiću su dobili po treći žuti karton i neće konkurisati za utakmicu protiv Tuzla Cityja zbog suspenzije.

Obzirom na povredu Mersudina Ahmetovića Marinović neće imati klasičnog napadača na Tušnju, dok je i pitanje ko će zamijeniti Šerbečića obzirom na povredu Hrvoja Miličevića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, utakmice Tuzla City - Sarajevo igra se u nedjelju s početkom u 13 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

samobezstresa
Handžićev žuti karton je jedini dobar potez večeras! Bolje da bez napadača igramo nego da on igra na toj poziciji...
12 1
MentalMan87
Jaca nam klupa od pola lige,nema glavobolje.Handzicev izostanak je pojacanje
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije