Meč se igra 5. juna

Marinovićeva lista pozvanih za prijateljski meč s Maltom

A. Čaušević

Selektor U21 reprezentacije BiH Vinko Marinović je objavio spisak igrača za prijateljski duel s Maltom. 

Mladi reprezentativci BiH su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo startali ubjedljivim trijumfom na Grbavici protiv Moldavije. Bilo je 4:0.

Junsko okupljanje Vinko Marainović će iskoristiti za odigravanje prijateljske utakmice protiv Malte. Za taj duel pozvao je igrača.

Na spisku su se našli sljedeći fudbaleri: Adnan Kanurić, Kenan Topolović, Halid Šabanović, Amar Beganović, Besim Šerbečić, Riad Sadiku, Jasmin Čeliković, Vedran Vrhovac, Petar Bojo, Zinedin Mustedanagić, Anel Šabandžović, Stefan Kovač, Haris Hajdarević, Vladan Danilović, Stipe Jurić, Benjamin Hadžić, Marko Brkić, Mateo Marić, Nardin Mulahusejnović. 

Meč Malta - Bosna i Hercegovina se igra 5. juna u Ta'Qali.

Top Komentari

DamirT
Meni samo nije jasno ko gura ovu dvojicu iz Borca.Prosjek igraci.Klub iz Prve lige RS ima vise U21 reprezentativaca nego prvak drzave
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi