Vinko Marinović: Uspjelo nam je sve što smo zamislili

Selektor mlade reprezentacije BiH

Vinko Marinović: Uspjelo nam je sve što smo zamislili

M. Šljivak

Mlada fudbalska reprezentacija BiH lagano je danas na Grbavici savladala Moldaviju.

Bilo je 4:0 za izbranike Vinka Marinovića, a nakon meča selektor je dao svoje viđenje utakmice:

"Moram čestitati igračima na pobjedi. Odigrali su dosta kvalitetno, a problema smo imali samo u 15-20 minuta. Nakon prvog gola utakmica je otišla u smjeru koji smo željeli i došli smo do uvjerljive pobjede", rekao je selektor i posebno je zadovoljan igrom Zinedina Mustedanagića.

"Drago mi je zbog Mustedanagića. Igra dobro u klubu, danas je odigrao kvalitetno, što je odlično za nas, ali i drugi igrači su odigrali jako dobro".

Pet izmjena je maksimalno iskoristio.

"Pokušali smo sa više igrača da vidimo neke mogućnosti. Sve u svemu, uspjelo nam je sve što smo zamišljali. Bitna nam je bila pobjeda za buduće utakmice koje nam slijede", istakao je Marinović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi