Nije Mario pao s Marsa: Proslava koja je obišla svijet je pomno planirana

"Nestašni" Italijan u centru pažnje

Nije Mario pao s Marsa: Proslava koja je obišla svijet je pomno planirana

Nakon pola godine Vieirine nemilosti u Nici, mnogi su predviđali Balotellijev "sunovrat" u Marseilleu.

Ipak, Italijan igra sjajno na početku svoje avanture u Marseilleu i ponovo pokazuje svoje fudbalsko umijeće - umijeće koje nikada nije bilo uputino, upitne su bile neke druge stvari.

Super Mario je pogodio i sinoć u pobjedi (2:0) Marseillea u velikom derbiju protiv St. Etiennea.

Majstorski gol Italijana bi svakako obišao svijet, ali upotpunjen Balotellijevom proslavom je bio pravi "bum".

Naime, nakon "poluškarica", Mario je uzeo mobitel od jednog fotoreportera i slavlje sa saigračima "emitovao" na Instagramu, tako nadmašivši Tottijev selfie.

Nije, međutim, sve bilo spontano. Pomno je Mario pripremao svoje slavlje, po uzoru na neke NFL igrače (kojima više pretjerano slavlje nije dozvoljeno).

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Dao sam svoj telefon jednom od novinara Olimpiquea iz Marseillea. Rekao sam mu da čuva telefon iza gola jer bih volio, ako dam gol, napraviti Instagram story", otkrio je Balotelli nakon utakmice i poručio da je znao kakav će efekat imati njegova proslava: "Kada god nešto uradim, to obiđe svijet".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi