Balotelli u Premiershipu ima samo jednu jedinu asistenciju, ali o njoj se i danas priča

Gol koji će se zauvijek pamtiti

Balotelli u Premiershipu ima samo jednu jedinu asistenciju, ali o njoj se i danas priča

E. Čaušević

Mario Balotelli još uvijek je bez kluba nakon što je ljetos Brescia raskinula saradnju s njim.

U posljednje vrijeme najivše se špekuliše o tome da će Super Mario karijeru nastaviti u Brazilu i to u dresu Vasco Da Game. Brazilski klub je pokazao veliki interes za Balotellija, te pregovori već uveliko traju.

Mediji u ovoj zemlji prisjetili su se dosadašnjem karijere Balotellija od kojeg se zaista očekivalo mnogo više. No, njegovo ponašanje ga je itekako koštalo, te nije uspio da ostvari sve ono što se od njega očekivalo.

Balotelli je u Engleskoj proveo četiri sezone i uspio je osvojiti titulu prvaka, ali mnoge je iznenadila njegova statistika. Tri sezone Super Mario je igrao za Manchester City, a jednu s Liverpoolom i nije baš briljirao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Italijan je uspio u Premiershipu na 70 mečeva zabiti svega 21 pogodak i zanimljivo je da ima samo jednu jedinu asistenciju.

No, ta asistencija je ispisana zlatnim slovima jer se desila na meču Manchester City - QPR kada je Balotelli usposlio Aguera, a on je pogodio za 3:2 i pobjedu koja je Građanima donijela titulu prvaka Engleske.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Zastava Bosne i Hercegovine i Džeko je tada nosio oko vrata.... I kada pođu palamuditi političari. Pa više i bolje nas je u svijetu predstavio evo u ovom konkretno slučaju Edin nego i jedan glupi političar ili ambasador ( zvanični). Bravo Edine Džeko dijamantu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi