Mario Balotelli pronašao klub, u ponedjeljak dolazi na ljekarske preglede

Ostaje u Italiji

Mario Balotelli pronašao klub, u ponedjeljak dolazi na ljekarske preglede

E. Škorić

Mario Balotelli će kao slobodan igrač napokon potpisati ugovor i to sa ekipom Monze, koja se takmiči u Seriji B.

Kako je objavio Fabrizio Romano za Sky Sport, Balotelli je odbio da ode u brazilski Vasco da Gama i pridružit će se Monzi koju vode nekadašnji Milanovi šefovi Silvio Berlusconi i Adriano Galliani.

Interesantno je da je nedavno za Monzu potpisao i nekadašnji Milanov veznjak Kevin-Prince Boateng.

Posljednji angažman Super Mario je imao u Bresciji, ali zbog svojih dobro poznatih stavova i lošeg ponašanja nije dugo izdržao, pa ga je klub odlučio otjerati.

Top Komentari

Bio je ispodprosječan igrač i prije 10 godina. Samo ga je njegova budalaština i glupost držala u eteru jer je bio zanimljiv novinarima. Ponekad dobra partija i to je to.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi