Veliki potpis u HŠK Zrinjski

Mario Ćuže četiri godine u Mostaru

Veliki potpis u HŠK Zrinjski · Zvanično

Midhat Šljivak

Prvak Bosne i Heregovine HŠK Zrinjski danas je potvrdio veliki potpis. Ugovor s Plemićima na četiri godine potpisao je sjajni ofanzivac Mario Ćuže.

HŠK Zrinjski potvrdio je danas veliki posao. Mario Ćuže se vraća u Mostar i potpisao je četverogodišnji ugovor s prvakom Bosne i Hercegovine, kao što je to SportSpot.ba i najavio.

"HŠK Zrinjski Mostar s iznimnim zadovoljstvom može potvrditi da će Mario Ćuže i u novoj sezoni nositi dres aktualnog osvajača dvostruke krune!

Nakon što smo uspješno zaključili transfer s GNK Dinamo Zagreb, 24-godišnji krilni napadač danas je potpisao četverogodišnji ugovor s HŠK Zrinjski Mostar te opet zadužio dres s brojem 25", potvrdili su iz mostarskog kluba.

Ćuže je u prethodnoj sezoni u dresu Plemića nastupao kao posuđeni igrač hrvatskog prvaka te je u 44 službena nastupa postigao jedanaest pogodaka.

Oglasi

Prije Zrinjskog Ćuže je nosio dres Istre, Lokomotive i ukrajinskog Dnipra. Bio je nada Dinama, no nije se previše naigrao u prvom timu.

Plemići su do sada doveli niz fudbalera poput Luke Marina, Darija Čanađije, Aldina Hrvanovića, Tarika Ramića, Mate Stanića, Zvonimira Kožulja i Petra Mišića, pa će u novu sezonu definitivno ući još jači nego u prošloj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mostarski klub se posljednjih dana spominje sa još niz imena, a posebno su aktuleni veznjak Igor Savić i defanzivac Stefan Simić koji je donedavno bio član Hajduka.

Zrinjski će i u novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine ući kao favorit za osvajanje titule prvaka i vidjet ćemo hoće li mostarski klub treću godinu zaredom uzeti naslov najbolje ekipe u našoj zemlji.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

StarMo1905
Msm da nikad nijedan klub nije potpisao skupljeg igraca, trenutna vrijednost mu je 1m€.
5 2
Njazri94
Nabijamo standarde ,koliko je iznos transfera napisite,da se sjebu iz Sarajeva
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti