Gotze otkrio genijalnu prevaru PSV-a u Kopenhagenu

Osujetili namjere domaćina

Gotze otkrio genijalnu prevaru PSV-a u Kopenhagenu

Edmir Škorić

Navijači Kopenhagena pokušali su pirotehničkom predstavom uskratiti san nogometašima PSV-a iz Eindhovena, no plan im je propao.

PSV je gostovao u Kopenhagenu u revanšu osmine finala Konferencijske lige. U prvom meču bili je 4:4, pa su se danski navijači ozbiljno ponadali da bi mogli u četvrtfinale novoformiranog UEFA-inog takmičenja.

Međutim, PSV je slavio s uvjerljivih 4:0 i prošao bez problema dalje, a Mario Gotze ispričao je kako su u njegovom klubu prevarili domaćina.

Naime, saznavši da će im domaći navijači prirediti "pakao" tokom noći kako bi im poremetili san, u PSV-u su odlučili da autobus parkiraju ispred jednog hotela, a igrače na spavanje pošalju u drugi hotel.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"Jako sam dobro spavao, ipak smo autobus parkirali pred pogrešan hotel", otkrio je to Gotze novinarima nakon sinoć uvjerljive pobjede u Danskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi