Nekadašnji mladi bh. reprezentativac zaobišao Zrinjski, pa potpisao u Sloveniji

Zvanično predstavljen

Nekadašnji mladi bh. reprezentativac zaobišao Zrinjski, pa potpisao u Sloveniji

S. Mlaćo
Početkom prošlog mjeseca špekulisalo se da će Mario Kvesić, nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, karijeru nastaviti u mostarskom Zrinjskom, no to se ipak nije desilo i on se odlučio za odlazak u slovensku Olimpiju.

Mario Kvesić je karijeru počeo u Širokom Brijegu. Igrao je potom za Split, te u njemačkoj za AUE i Magdeburg, čiji je dres nosio do ljeta ove godine.

Vratio se kući proteklog ljeta, trenirao sa Širokom Brijegom, a zatim pregovarao sa Plemićima. Ipak, na kraju se odlučio za Sloveniju, gdje stiže kao slobodan nogometaš.

Potpisao je ugovor do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

“Prvi dojmovi su odlični. Ekipa me odlično primila, sve je pozitivno. Nadam se da ću pomoći klubu u ostvarenju ciljeva“, kazao je Kvesić na predstavljanju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi